Verse producten verpakken

Wilt u verse producten laten verpakken? Het personeel van Broflow staat met de inpakservice voor groente en fruit voor u klaar! Zowel producten uit onze teelt als uw eigen producten kunnen wij op schaal voor u verpakken. Met onze moderne verpakkingsafdeling zorgen wij er zo voor dat wij voor elke opdracht, groot of klein, de juiste partij voor u zijn.

De verse producten verpakken wij in een moderne verpakkingsafdeling

De verpakkingsafdeling van ons tuinbouwbedrijf is door de jaren heen uitgebreid met verschillende verpakkingsmachines. Niet alleen verse producten van onze eigen teelt verpakken wij op deze afdeling, maar ook uw eigen groenten en fruit verpakken wij van én voor u. Onze verpakkingsafdeling is ondergebracht in een zeer ruime en moderne accommodatie. Dit pand heeft een ruime logistieke entree waar de aan- en afvoer van producten wordt gestuurd. Als teler in bleekselderij en andere producten vinden wij het belangrijk dat uw groente en fruit vers blijft, daarom zorgt een moderne koelcel ervoor dat de versproducten gecontroleerd geconditioneerd worden opgeslagen. Op deze manier is het bij ons mogelijk om producten op schaal te laten verpakken

Wilt u ook gebruik maken van onze dienst, twijfel niet en neem contact op!

Maak kennis met onze verpakkingsmethoden

Alle verpakkingsactiviteiten worden uitgevoerd in de verpakkingsruimte van ons pand. Deze ruimte sluit direct aan op het logistieke deel. Hier wordt onder andere bleekselderij verpakt maar ook andere werkzaamheden worden uitgevoerd, zoals:

  • Etiketteren
  • Citrus in netten verpakken
  • Komkommers sealen
  • Producten op schaal verpakken

Ook de flowpacks zijn onderdeel van onze methodes bij het verpakken van producten op schaal. Broflow is gecertificeerd voor BRC en Globalgap. Dit geeft aan dat voedselveilig werken en kwaliteit leveren bij het verpakken van groente en andere verse producten voorop staat in ons bedrijf in de tuinbouw.

Neem contact met ons op en maak gebruik van onze dienst

Maak als groothandel gebruik van onze diensten en laat verse producten op schaal verpakken. Twijfel niet en neem contact met ons op voor uw opdracht. Vul het contactformulier in om een offerte voor uw zaak aan te vragen. Wij kijken ernaar uit om samen te werken en voor uw bedrijf aan de slag te gaan!

Broflow