Groothandel inpakservice groente

Producten op schaal verpakken
Teler van verse producten
Verpakken van eigen producten
bleekselderij

Bent u als groothandel op zoek naar een inpakservice voor uw verse groente? Zoek niet verder, want het team van Broflow staat voor u klaar. Naast het telen en kweken van eigen groente, verpakken wij op onze verpakkingsafdeling groente en andere verse producten voor u. Zo geniet u langer van heerlijk verse producten.

Wilt u ook gebruik maken van onze dienst, twijfel niet en neem contact op!

Waarom kiest u als groothandel voor een inpakservice voor groente?

Het verpakken van verse producten lijkt soms een onnodige luxe, maar niets is minder waar. Door als groothandel voor een inpakservice voor groente te kiezen, profiteert u van veel voordelen. Zo is het voor uw klanten hygiënischer om bijvoorbeeld voor verpakte bleekselderij te kiezen in plaats van bleekselderij die niet verpakt is. Daarnaast zorgt een goede verpakking, zoals een flowpack, ervoor dat de groente langer houdbaar blijven. Dit voorkomt voedselverspilling en levert dus een goede bijdrage aan het milieu. Bij ons verpakkingsbedrijf is het mogelijk om te kiezen voor producten uit eigen teelt of voor het verpakken van uw eigen producten.

bleekselderijteler
bleekselderij

Neem contact met ons op voor het verpakken van uw groente

Wilt u als groothandel gebruikmaken van onze inpakservice voor groente? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw opdracht te bespreken. U stuurt ons een berichtje via het contactformulier of belt ons. Naast groente, staan we voor uw groothandel ook met een inpakservice voor fruit voor u klaar.

Contact

Browflow B.V.

Tuinbouwweg 12
5254 VJ Haarsteeg

Telefoon: 073 511 8697
E-mail: info@broflow.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Broflow