Groothandel inpakservice fruit

Producten op schaal verpakken
Teler van verse producten
Verpakken van eigen producten
bleekselderij

Zoekt u een groothandel met een inpakservice voor fruit? Dan staat het team van bedrijf Broflow voor u klaar. Wij telen en kweken verschillende soorten groenten en fruit zelf en verpakken dit voor u. Op onze verpakkingsafdeling is het ook mogelijk om uw eigen groenten en fruit te laten inpakken. Zo blijft het langer houdbaar en geniet u van de beste kwaliteit.

Wilt u ook gebruik maken van onze dienst, twijfel niet en neem contact op!

Waarom kiest u voor een groothandel met inpakservice voor fruit?

Het verpakken van verse producten is onnodig, zou u denken. Niets is minder waar, als gespecialiseerd verpakkingsbedrijf voor de groothandel zien wij veel voordelen in het verpakken van vers fruit, namelijk:

  • Het verpakken van fruit is hygiënisch
  • Door fruit te verpakken blijft het langer houdbaar, waardoor voedselverspilling wordt verminderd
  • Fruit wordt beschermd tegen beschadigingen van buitenaf door het te verpakken

Kortom, door vers fruit te verpakken geniet u langer van dit gezonde product. Onze groothandel met inpakservice voor fruit maakt gebruik van onder andere een flowpack. Naast de vele voordelen die het verpakken van verse producten met zich meebrengt, zorgt deze verpakkingsmethode ervoor dat de verpakking gemakkelijk te openen is.

bleekselderijteler
bleekselderij

Neem contact op voor het verpakken van uw fruit

Wilt u uw verse producten door onze groothandel met inpakservice voor fruit laten verpakken? Niet alleen voor fruit, maar ook voor het verpakken van groente kunt u bij ons terecht. Stuur ons een bericht via het contactformulier of bereik ons telefonisch om de mogelijkheden omtrent uw opdracht te bespreken.

Contact

Browflow B.V.

Tuinbouwweg 12
5254 VJ Haarsteeg

Telefoon: 073 511 8697
E-mail: info@broflow.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Broflow