Producten op schaal verpakken
Teler van verse producten
Verpakken van eigen producten
bleekselderij

Flowpack is een van de verpakkingsmethodes van bedrijf Broflow. Wij zijn gespecialiseerd in het verpakken van verse producten, zoals groente en fruit, voor de groothandel. Dit materiaal is gemaakt van zacht folie en wordt gebruikt als verpakking voor verschillende soorten etenswaren, om zo een langere houdbaarheid te realiseren.

Wilt u ook gebruik maken van onze dienst, twijfel niet en neem contact op!

Wat is een flowpack?

Een verpakking van flowpack is gemaakt van folie en kan één of meerdere verse producten verpakken. De stevige verpakking wordt veel gebruikt voor etenswaren en zorgt ervoor dat het voedsel langer houdbaar blijft. Daarnaast is de folie gemakkelijk te openen. Als verpakkingsbedrijf voor de groothandel gebruiken wij deze methode bij:

Met onze moderne machines zorgen wij er zo voor dat u verzekerd bent van de beste verpakking voor uw verse producten. Laat bijvoorbeeld uw bleekselderij verpakken op onze verpakkingsafdeling.

bleekselderijteler
bleekselderij

Neem contact met ons op voor deze verpakkingsmethode

Wilt u verse groente- of fruitproducten met de flowpack laten verpakken door ons bedrijf in de tuinbouw? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden binnen uw opdracht. U stuurt ons eenvoudig een bericht via ons contactformulier of bereikt ons telefonisch. Wij helpen u graag verder en kijken ernaar uit om verse producten voor uw groothandel te verpakken.

Contact

Browflow B.V.

Tuinbouwweg 12
5254 VJ Haarsteeg

Telefoon: 073 511 8697
E-mail: info@broflow.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Broflow