Bleekselderijteler

Producten op schaal verpakken
Teler van verse producten
Verpakken van eigen producten
bleekselderij

Als tuinbouwbedrijf zijn wij bleekselderijteler en telen wij ook andere groente- en fruitproducten. Heeft u interesse in onze eigen gekweekte bleekselderij? Bij de aanschaf van dit verse product kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze inpakservice. Zo neemt u het product niet alleen hygiënisch mee, maar blijft het ook nog eens langer vers.

Wilt u ook gebruik maken van onze dienst, twijfel niet en neem contact op!

Als bleekselderijteler dragen wij bij aan uw gezondheid

Doordat ons tuinbouwbedrijf een gespecialiseerde bleekselderijteler is, dragen wij bij aan uw weerstand. Bleekselderij is namelijk goed voor uw gezondheid. Zo zit het sap van bleekselderij boordevol vitamines. Meer redenen waarom bleekselderij gezond is, zijn:

  • Bleekselderij bevat veel voedingsstoffen
  • De vitamines in bleekselderij dragen bij aan de gezondheid van uw huid
  • Bleekselderij bevordert een goede werking van de spieren en zenuwen
  • In bleekselderij zit kalium, dit mineraal reguleert uw bloeddruk

Naast het telen van bleekselderij biedt ons verpakkingsbedrijf voor groothandelaren ook de service aan om uw producten in te laten pakken. Door uw verse producten te laten verpakken, blijven ze beter houdbaar en geniet u er nog langer van.

bleekselderijteler
bleekselderij

Laat verse bleekselderij door ons verpakken

Wilt u gebruikmaken van onze producten en diensten als bleekselderijteler voor de groothandel? Vraag een offerte aan voor uw zaak via ons contactformulier. Geef hierbij ook aan of u wenst de bleekselderij te verpakken, zodat het product langer vers blijft. Bij vragen of voor het bespreken van uw opdracht bereikt u ons telefonisch door te bellen naar 073-5118697.

Contact

Browflow B.V.

Tuinbouwweg 12
5254 VJ Haarsteeg

Telefoon: 073 511 8697
E-mail: info@broflow.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Broflow