Bleekselderij voor sap

Producten op schaal verpakken
Teler van verse producten
Verpakken van eigen producten
bleekselderij

Wilt u bleekselderij voor gezonde sap aanschaffen? Dan is het bedrijf in de tuinbouw Broflow waar u naar op zoekt bent! Als teler in groente en fruit is bleekselderij één van de verse producten die wij in eigen grond kweken. Deze groente bevat veel vitaminen en het sap hiervan brengt veel gezondheidsvoordelen met zich mee. 

Wilt u ook gebruik maken van onze dienst, twijfel niet en neem contact op!

Koop bleekselderij voor een gezond sap

Als groente- en fruitteler vinden wij verse producten en een goede gezondheid belangrijk. Bleekselderij gebruiken voor sap, brengt veel gezondheidsvoordelen met zich mee. Wij zijn niet voor niets fan van bleekselderij telen. Het sap is gezond omdat:

  • Het hydraterend is
  • Het boordevol vitamines A, C en K zit
  • Het de mineralen kalium, calcium en zink bevat
  • Er een diversiteit aan andere plantenstoffen in zit

Kortom, genoeg redenen om een heerlijk sapje van dit product ter bevordering van uw weerstand te maken. Naast het kweken van groenten, is het bij ons ook mogelijk om de bleekselderij te laten verpakken.

bleekselderijteler
bleekselderij

Neem contact met ons op en schaf bleekselderij aan

Schaft u bleekselderij voor het maken van gezond sap aan? Ons tuinbouwbedrijf staat voor het telen en het inpakken van de bleekselderij voor u klaar. Vraag eenvoudig een offerte aan voor uw opdracht via het contactformulier. Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk en kijken er naar uit om met u samen te werken!

Contact

Browflow B.V.

Tuinbouwweg 12
5254 VJ Haarsteeg

Telefoon: 073 511 8697
E-mail: info@broflow.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Broflow