Bleekselderij verpakken

Producten op schaal verpakken
Teler van verse producten
Verpakken van eigen producten
bleekselderij

Bent u op zoek naar een teler waarbij u bleekselderij kunt laten verpakken? Dan is het bedrijf in de tuinbouw Broflow de partij die u zoekt voor uw opdracht. In een moderne verpakkingsafdeling zorgen wij ervoor dat uw groente- en fruitproducten beter houdbaar en langer vers blijven, zodat u er optimaal van geniet!

Wilt u ook gebruik maken van onze dienst, twijfel niet en neem contact op!

Laat uw bleekselderij door ons verpakken

Heeft u ruime hoeveelheden bleekselderij voor uw zaak nodig? Ons verpakkingsbedrijf is gespecialiseerd in het verpakken van verse producten voor de groothandel. Bij ons kunt u voor bleekselderij van onze eigen teelt kiezen of voor uw eigen groentes, welke wij dan voor u inpakken. Tijdens het bleekselderij verpakken en het kweken van verse producten houden wij rekening met de kwaliteit en de voedselveiligheid van de levensmiddelen. Dit is terug te zien in de BRC- en Globalgap-certificering die ons tuinbouwbedrijf heeft. Deze certificeringen geven aan dat wij:

  • Rekening houden met dierenwelzijn
  • Rekening houden met de gezondheid van onze werknemers
  • Pesticiden in onze producten minimaliseren
  • Farmaceutische toevoegingen in onze producten minimaliseren

Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit producten.

bleekselderijteler
bleekselderij

Neem contact met ons op voor uw opdracht

Wist u dat het sap van bleekselderij erg gezond is? Het bevat veel vitaminen, een perfect product om bij ons aan te schaffen dus! Laat de bleekselderij bij ons verpakken en zorg er zo voor dat deze langer vers blijft. Voor uw opdracht neemt u contact met ons op door een bericht te sturen of te bellen. Wij kijken er naar uit om voor uw zaak aan de slag te gaan!

Contact

Browflow B.V.

Tuinbouwweg 12
5254 VJ Haarsteeg

Telefoon: 073 511 8697
E-mail: info@broflow.nl

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Broflow